21 March 2012

Lama tak update


Anak Nurul, Alya Maisarah



Dah lama rasenya tak update blog ni. Tahun 2012 ni dapat 2 orang lagi cucu, seorang lelaki & seorang perempuan. Cucu perempuan dilahirkan di Hospital Besar Sultanah Zanariah KualaTerengganu pada 27.01.2012 hari jumaat jam 4.31 petang manakala cucu lelaki seminggu selepas tu pulak di Pusat Perubatan Intan, Jalan Kelantan pada 03.20.2012 jam 5.30 ptg juga hari jumaat.
Yang sibuknya ialah toknya, nak kena layan 2 orang cucu sekaligus. Sekarang cucu-cucu dah tiada kat rumah sbb dah balik dirumahnya di Merang & minggu depan cucu lelaki akan balik pula ke Johor & sementara belum balik ke Johor berada di rumah toknya di Rhu Rhenggeh.

1 comment:

  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete